Θα τη δούμε στην ΕΡΤ αυτό το Σάββατο (2/5, 22:00),  «Αφιέρωμα στον Γιώργο Κατσαρο»
Η Tereza κάνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Vocal Sessions…Διαβάστε περισσότερα

Tereza για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Vocal Sessions οnline!

Θα τη δούμε στην ΕΡΤ αυτό το Σάββατο (2/5, 22:00),  «Αφιέρωμα στον Γιώργο Κατσαρο»

Η Tereza κάνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Vocal Sessions ONLINE,με μια μέθοδο φωνητικής & ρεπερτορίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

TEREZA Official Youtube Channel

•New site : www.tereza.gr

E-mail στο terezartist@gmail.com,

H TEREZA είναι χρόνια μουσικός παραγωγός με εμπειρία στο ραδιόφωνο (98.4/Ant1 Radio/ Cosmos Fm NY) και Vocal-Coach, σε πολλούς καλλιτέχνες. Μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα. Διδάσκει Bilingual Repertoire στο Ωδείο Τέχνης Γ. Φακανά & στο Studio της.

Μας μίλησε  για τα  μαθήματα φωνητικής & τραγουδιού ONLINE By TEREZA

«Είναι για κάθε ηλικία! Μαθαίνουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια! Και είναι ένα ωραίο μουσικό break, ότι πιο προοδευτικό και εξελιγμένο υπάρχει για τη φωνή. Μόλις έγιναν τα μέτρα και άλλαξαν τα πάντα στην ζωή των μαθητών, με την πίεση της quarantine λόγω του, Corona Virus
COVID – 19, σκέφτηκα πως ο καλύτερος τρόπος “φυγής” είναι το τραγούδι περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή…

Η Μέθοδος PERSONALITY PLUS Vocal & Live Performance, παρουσιάστηκε στην Ελλάδα μερικά χρόνια πριν, στον ANTENNA / Fame Studio, ANTENNA LAB, και AlphaTv στο DREAMSHOW & Nova Tv. Για σωστή… Φωνητική Τοποθέτηση, Ανάσες / Έκφραση/Ένταση &Έκταση Φωνής / Ear Training.

Για τραγουδιστές, ηθοποιούς και για…. όλους!!

Έτσι βρίσκει κανείς τη δική του φωνή. Το συν στην προσωπικότητα μας, είναι η φωνή μας! Η φωνή θέλει να μάθεις να τη χειρίζεσαι σωστά, φροντίζω να διδάσκω με κάθε λεπτομέρεια, Voice & Live Performance, Θα κάνουμε μια συναυλία μαζί με όλους τους μαθητές μου, το καλοκαίρι στο Ωδείο Τέχνης Του Φακανά στο Νέο Φάληρο. Θα κάνουμε & summer camp Καλοκαίρι. Μέχρι τότε σας περιμένω Vocal Sessions ONLINE, να τραγουδήσουμε μαζί, τα
αγαπημένα σας τραγούδια !»

 Στη δισκογραφία εμφανίστηκε όταν την ανακάλυψε ο Μάκης Μάτσας και έγινε γνωστή με συνεργασίες όπως αυτή με τον Λάκη Παπαδόπουλο και το περίφημο «Κυπελλάκι» https://youtu.be/aTnB1WJRwvo και με αγαπημένα τραγούδια, όπως τα «Ζέστανε Με», «Club Φεγγάρι», «Στα κρυφά» και άλλα…

Πρωτοπόρος στις μουσικές παραγωγές και το καινούργιο της Single
«Σε Αυτό Το Δρόμο»… αγαπημένο τραγούδι από τον Ελληνικό κινηματογράφο και συνεργασία πρόταση, από την TEREZA και την αισθαντική φωνή της.Δίπλα στον μεγάλο Συνθέτη/Mαέστρο Γιώργο Κατσαρό μαζί με το υπέροχο σαξόφωνο του, μας μαγεύουν σε στίχους Πυθαγόρα και ενορχήστρωση Βασίλη Γκίνου.

Αμέτρητες διασκευές όπως, το «Πως», «Akouse Me», «Love Me More»,
«It’s Impossible» (https://youtu.be/MbSEtiGs3Jc), το «No Ordinary Love» (https://youtu.be/2JE_L3RExHw), το worldwide hit “Fly Me To The Moon» (https://youtu.be/DGdj13adniA), που μας έχει μαγέψει με τη φωνή της, το original single hit «BUZY Woman» (https://youtu.be/HBMmJbwSINc).

Πηγή: igynaika.gr