T E R E Z A 2020

Η Ελληνοαμερικανίδα TEREZA μαγεύει Live με την ενέργεια της και την αισθαντική φωνή της.

Μεγάλωσε στην Αμερική όπου σπούδασε τραγούδι και σκηνική παρουσία με μεγάλα ονόματα όπως, The Marilyn Horn Company NYC, με την Jill Leasure.

Hebrew Arts & Dance , Mannes School Of Arts, Music Theatre @ Curtis Patriots Louisiana. American Community Schools Of Athens. Λατρεύει το μουσικό θέατρο, αγαπάει την soul, jazz, blues, lounge, funk, disco και swing έχει πάθος με Rock n Roll τραγούδια, και νιώθει πιο άνετη τραγουδώντας το είδος που ξέρει πολύ καλά.

TEREZA Interview

Σε ξανά βρίσκουμε στην δισκογραφία ερμηνεύοντας Γιώργο Κατσαρά και Πυθαγόρα;

Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, μια συνεργασία πρόταση, να τραγουδήσω ένα ελληνικό μπλουζ τραγούδι από τον Ελληνικό κινηματογράφο του Γιώργου Κατσαρού και στίχους του Πυθαγόρα. Είναι πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια συνεργασία, πιστεύω πως δύσκολα θα έλεγα ξανά ελληνικό τραγούδι, αφού αφοσιώθηκα στο ξένο ρεπερτόριο τόσα χρόνια. Τώρα βλέπω στα Live ποσό ο κόσμος έχει αγαπήσει το καινούργιο μου Single “Σε αυτό το δρόμο” σε programming του Βασίλη Γκίνου. Η μελωδία και ο στίχος νιώθω πως έχουν γραφτεί για την δίκη μου φωνή. Ένα τραγούδι από την ταινία “Το κάθαρμα” που το ερμήνευε ως χορεύτρια η Μάρω Κοντού.