Η TEREZA Live με την μοναδική ενέργεια μαγεύει με την αισθαντική φωνή της Κυριακές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, αλλά μας…Διαβάστε περισσότερα

TEREZA: H Ελληνοαμερικανίδα Performer θα μας μαγέψει στην σκιά της Ακρόπολης

Η TEREZA Live με την μοναδική ενέργεια μαγεύει με την αισθαντική φωνή της Κυριακές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, αλλά μας δίνει ραντεβού Παρασκευή 14/2 στο Dionysos Zonars Acropolis.

Η TEREZA μίλησε στα parapolitika.gr και στον Γιάννη Ξυνόπουλο, κάνοντας μια αναδρομή στην καλλιτεχνική της πορεία, με αφορμή την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου με μια σημαντική της εμφάνιση, στην σκιά της Ακρόπολης.

Μεγάλωσε στην Αμερική όπου σπούδασε τραγούδι και σκηνική παρουσία με μεγάλα ονόματα όπως, The Marilyn Horn Company με την Jill Leasure. Λατρεύει το μουσικό θέατρο, αγαπάει την soul, jazz, blues, lounge, funk, disco και swing έχει πάθος με Rock n Roll τραγούδια, και νιώθει πιο άνετη τραγουδώντας το είδος που ξέρει πολύ καλά.

Με αυτά τα ακούσματα μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη, και εκφράζετε πιο εύκολα στα Αγγλικά αφού είναι η πρώτη της γλώσσα. Θυμάται τα σχολικά της χρόνια σε όλες της παραστάσεις από παιδί τραγουδούσε και χόρευε. Είναι μια ιδιαίτερη παρουσία, μοναδική contralto φωνή, που μαγεύει με την ερμηνεία της στα Classic Hits, “Fly Me To The Moon”, “Love Me More”, “It’s impossible”, “No Ordinary Love” και αλλά πολλά…

Μας ταξιδεύει μεταξύ Νέας Ορλεάνης και Νέας Υόρκης όπου έκανε τα πρώτα της μουσικά βήματα σαν παιδί, αφού αποφάσισε σε μικρή ηλικία ότι αγαπούσε μόνο το τραγούδι. Έτσι γνωρίσαμε την TEREZA με τη ιδιαίτερη χροιά να μας τραγουδάει Λάκη Παπαδόπουλο “Tο κυπελλάκι”. Λατρεύει τα ταξίδια, τα ζώα της, να σχεδιάζει καπέλα και ρούχα, και να τραγουδάει σε συναυλίες worldwide με concept την πανσέληνο. Μεγάλη της αγάπη η μουσική, να γράφει τραγούδια και να κάνει παραγωγές και διασκευές στο studio αλλά και Live βραδιές με φίλους. Πρωτοπόρος στης μουσικές επιλογές της η ΤΕRΕΖΑ τραγουδάει Γιώργο Κατσαρό “Σε Αυτό το Δρόμο”…

Σε ξανά βρίσκουμε στην δισκογραφία ερμηνεύοντας Γιώργο Κατσαρά και Πυθαγόρα;

Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, μια συνεργασία πρόταση, να τραγουδήσω ένα ελληνικό μπλουζ τραγούδι από τον Ελληνικό κινηματογράφο του Γιώργου Κατσαρού και στίχους του Πυθαγόρα. Είναι πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια συνεργασία, πιστεύω πως δύσκολα θα έλεγα ξανά ελληνικό τραγούδι, αφού αφοσιώθηκα στο ξένο ρεπερτόριο τόσα χρόνια. Τώρα βλέπω στα Live ποσό ο κόσμος έχει αγαπήσει το καινούργιο μου Single “Σε αυτό το δρόμο” σε programming του Βασίλη Γκίνου. Η μελωδία και ο στίχος νιώθω πως έχουν γραφτεί για την δίκη μου φωνή. Ένα τραγούδι από την ταινία “Το κάθαρμα” που το ερμήνευε ως χορεύτρια η Μάρω Κοντού.

Είδα ότι μας προσκαλείς στο «Ερωτά μου ανεπανάληπτε». Τι είναι αυτό που ετοιμάζεται;

Ραντεβού την Παρασκευή 14/2 στο Dionysos Zonars Acropolis για μια ξεχωριστή βραδιά με τραγούδια του έρωτα και της αγάπης με αφορμή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου σε ένα χορό με μοναδική θέα. Μας ταξιδεύει ο μαέστρος Γιώργος Κατσαρός με το σαξόφωνό του και αμέτρητες μελωδίες. Μαζί θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε, από την Νέα Υόρκη στη Σκάλα Του Μιλάνου έως το Dionysos Zonars στην Acropoli. Τραγουδάω εγώ και ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης.

Πηγή: Parapolitika.gr